UŠLA U ANALE! KO JE ŽENA KOJA JE DOBILA 9 MINUTA STOJEĆIH OVACIJA U KANU? Zanemela zbog svega, SNIMAK FRAPIRA
Foto: Josh Osuna / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sve je iznenadila

UŠLA U ANALE! KO JE ŽENA KOJA JE DOBILA 9 MINUTA STOJEĆIH OVACIJA U KANU? Zanemela zbog svega, SNIMAK FRAPIRA

Rasplakala se tokom premijere

Objavljeno:

Pevačica i glumica Selena Gomez rasplakala se tokom premijere svog novog filma "Emilija Perez" na Kanskom festivalu u subotu uveče. Slavna brineta bila je dirnuta nakon što je od oca muzička kriminalistička drama u režiji Žaka Odijara dobila impresivne stojeće devetominutne ovacije.

Inače, Selena Gomez je na Kanski festival sinoć stigla u vrlo glamuroznom izdanju inspirisanim zlatnim dobom Holivuda, izabravši skupocenu toaletu od crnog pliša sa belim detaljima u predelu dekoltea.

Društvo su joj na crvenom tepihu pravili i njene kolega iz filma Zoe Saldana i Edgar Ramirez, a glumačka ekipa se zagrlila nakon završtetka filma.

Slavna brineta bila je dirnuta nakon što je dobila impresivne stojeće devetominutne ovacije.
Slavna brineta bila je dirnuta nakon što je dobila impresivne stojeće devetominutne ovacije.foto: Josh Osuna / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE

Film "Emilia Perez" prati priču advokata kog je angažovao meksički narko bos kako bi mu pomogao da se podvrgne operaciji promene pola da bi postao žena. Selena u filmu glumi nesuđenu suprugu ovog vođe kartela.

Reditelj ovog ostvarenja, Francuz Žak Odijar, istakao je da u početku nije zamišljao "Emiliju Perez" kao dugometražni film. Planirao da je čitav projekat bude izveden kao "operski libreto u četiri čina", ali se kasnije predomislio.

Selena Gomez
foto: Josh Osuna / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bioskopska premijera očekuje nas krajem avgusta ove godine, a sudeći po reakciji publike u Kanu, sledi nam odlična filmska poslastica.

Bonus video:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

( Espreso / Blic žena / Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.